School activiteitendag

*22 december 2017*

Vandaag was het activiteitendag op mijn school. Het is dan de bedoeling dat je iets gaat doen met je club. Iedereen op mijn school zit namelijk in een bepaalde club. Zo zit ik bij de dansclub. Door de hele school, in de gangen en in de klassen, zag je groepjes kinderen druk bezig met hun eigen activiteiten.

In de ochtend deden wij verschillende spelletjes; een daarvan was het raden van muziek en het uitbeelden van verschillende dansjes. Als je het goed had kreeg je en belonging (snoep, jammie). Rond 11:30 uur begonnen wij met opruimen en vervolgens gingen wij ons omkleden want om 12:00 uur hadden wij een dans performance. Aangezien ik er nog niet zo lang bij zit kon ik nog niet alles meedoen, maar bij een dansje had ik zelfs de hoofdrol en moest ik in het midden dansen. Ik was super nerveus omdat ik voor alle kinderen van de school ging optreden en omdat de overige meiden supergoed zijn. Toen we eindelijk gingen dansen ging het gelukkig helemaal goed. Ik was niets vergeten en iedereen had mij toegejuigd wat ook super veel mee hielp.

Na het dansen gingen we bij andere clubs kijken. Je kreeg een kaart en als je bij een club iets had uitgevoerd dan kreeg je een stempel. De klas met de meeste stempels won en kreeg dan een beloning. Het was hartstikke gezellig en ik heb lekker veel snoep gescoord (ha ha).

Leave a Reply