Sportschool

Zoals ik al in een van mijn vorige blogs vertelde, was ik druk bezig met het zoeken naar een goede fitness sportschool. Voor mijn vertrek naar Korea was ik al regelmatig in de sportschool te vinden,  en langzamerhand begon ik het toch wel te missen. Dus ging ik op zoek naar een sportschool hier in de buurt. En het liefst een waar ik eerst een gratis (Nederlander he?) proeflesje zou krijgen.

Eerst heb ik navraag gedaan bij mijn gastouders, familieleden en mijn klasgenoten. Maar er was niemand te vinden die hier ervaring mee heeft. Blijkbaar niet zo populair als in Nederland….

Maar ik heb er een gevonden (“Gorilla”); hij ziet er goed uit en is niet extreem duur! Wat ook fijn is, is dat er een meisje werkt die engels spreekt. Ze legt alles goed uit en geeft handige tips. De sportschool is ook heel dicht bij het huis waar ik woon; ongeveer 7 minuten lopen. Grappig is, is dat jezelf geen sportkleding mee hoeft te nemen. Er liggen in de sportschool t-shirts en korte broeken klaar voor gebruik en na afloop gooi je de kleding gewoon in de wasmand daar.

Op de foto hier onder zie je mij in de sportschool-kleding

 

Leave a Reply